headerimgs/zondergeyn.png

Voorstelling en boekverkoop

“Het kerstfeest van meneer Zondergeyn” is terug! Op 14 december speelt de voorstelling in Theaterschool Koperen Kees in Naaldwijk en op 24 december in Bibliotheek Westland in De Lier. Na afloop van de voorstelling is er mogelijkheid om het gelijknamige boek met korting te kopen en te laten signeren.

Tickets via info@manmetkoffer.nl.

“...Het was een schitterende winter. Voor het eerst sinds jaren was heel Wolfsdorp bedekt met een dik pak sneeuw. En men genoot er met volle teugen van.

Maar één inwoner kon het allemaal niet bekoren. Al jarenlang ergerde hij zich aan alles in het kleine dorp en dat was dus ook deze winter niet anders. Deze uitzondering op de regel heette meneer Zondergeyn...”

In Het Kerstfeest van meneer Zondergeyn vertelt verhalenverteller/acteur Laurens de Groot het verhaal van Bertus Zondergeyn, een stugge chagrijn. Op Kerstavond komt hij door een vreemde magie oog-in-oog te staan met een boomlange sneeuwpop. Die neemt hem mee naar Achterland en geeft hem verschillende opdrachten. Meneer Zondergeyn moet ze uitvoeren om terug te kunnen keren naar Wolfsdorp. De opdrachten moeten ervoor zorgen dat meneer Zondergeyn verandert en weer gaat doen wat ècht belangrijk is. Maar is hij nog te redden?

Het Kerstfeest van meneer Zondergeyn is een verhaal vol avontuur, verre landschappen en geheimzinnige opdrachten. Een verhaal met precies de juiste dosis Kerstgevoel.

De voorstelling duurt een uur en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.